Godt at vide om "chiptuning" & optimering.

 

Hos KB Optimering kan vi som din optimerings specialist tilbyde ”chiptuning”/optimeringer til nærmest alle bilmodeller efter år 2001.

 

På denne side har vi samlet lidt nyttig information om netop ”chiptuning”/optimering af køretøjer, så måske du finder svar på netop dit spørgsmål her. Ellers er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. eller via Facebook.

 

Når du får ”chiptunet”/optimeret din bil hos os kan du forvente følgende:

 

  • Vi anvender det korrekte udstyr, derfor er det sjældent nødvendigt med fysiske indgreb.

 

  • Holdbarheden er i højsædet, så hos os presser vi ikke bilerne til det yderste.

 

  • En tuning der er tilpasset til din bil.

 

  • Vi tilbyder samtidig at gøre bilen standard igen, for eks. ved videresalg.

 

VIGTIGT/OBS!

Vi gør opmærksom på, at vi kun udfører ”chiptuning”/motoroptimering på biler, som skal bruges til motorsport. Altså er det kundens ansvar at overholde dette, samt at få synet bilen i forhold til gældende love og regler som fremgår af færdselsstyrelsens hjemmeside (fstyr.dk) (afsnit 18.02).

 

Igen vil vi gerne understrege at grundighed, holdbarhed, kvalitet og et højt serviceniveau er meget vigtigt for os.

 

På nuværende tidspunkt tilbyder vi desværre ikke måling af effekt på rullefelt, men til gengæld kan vi give et godt estimat ud fra vores samarbejdspartners målinger, der har mange års erfaring med netop ”chiptuning”/optimering.

 

Når vores samarbejdspartner udvikler et nyt ”program” til den specifikke bilmodel, er det noget som der bliver brugt rigtig meget tid på. For at sørger for, at det er helt perfekt, inden det ender ude hos dig som slut forbruger, og dette bliver skabt med netop et rullefelt. Derfor kan vi også give et ret nøjagtig estimat.

Når at det helt perfekte ”program”(map), er udviklet betyder det også at til trods for manglende rullefelt hos os, kan vi stadigvæk tilbyde en ”chiptuning”/optimering af rigtig høj kvalitet. Dernæst betyder det at vi kan genbruge det perfekte ”program”(map), også derfra ændre de ting der kræves for at tuningen passer til netop din bils og dine behov.

 

Ved større modificeringer af bilen som eksempelvis anden turbo, dysser, intercooler eller lignende, vil det kræves at vi ”logger” bilen for at indsamle de nødvendige data, dette kan gøres på vejen.

 

Dette er den grundige måde at foretage en ”chiptuning”/optimering på. Vi har ikke indtil nu oplevet at en eneste kunde har haft problemer der kan henføres til vores tuning.

 

Hvis der i forbindelse med opdatering af bilen på original værksted skulle ske det at bilen ”taber” tuningen, kan vi tilbyde at tune bilen på ny for blot 1000kr. inkl. moms.

 

CVR: 40980598

Teglbrændervej 22, 4850 Stubbekøbing

©2020 by KB Optimering I/S.